ПП към БСП и Радев: Ще глътнем мандата, ако Гергов вземе Панаира в Пловдив

Jan 4, 2023     zhelyo     7102
ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА - Продължаваме промяната, които вчера получиха втория мандат за съставяне на правителството, реагираха остро след обявения отказ на Партията столетница да подкрепи евентуално съставянето на правителство.

"Очевидно е, че президентът успя да бутне БСП отново към статуквото, но ние няма да оставим нещата така!" - закани се Асен Василев, заел поза, с която мигновено може да произнесе Expelliarmus и да обезвреди въоръжен с лоши намерения опонент.

Бившият премиер Кирил Петков потвърди, че ПП няма намерение да върне втория мандат, без да бъде постигната поне малка победа срещу олигархията, беззаконието и руската пета колона у нас, като обвърза ситуацията с харизването на Пловдивския панаир на Георги Гергов.
"Тотално мога да глътна втория мандат, дори да е без лют сос за дюнер от Мимас. А може и вече да съм го направил. Не ме приближавайте, за да не се налага да докажа, че не блъфирам. Съветвам и Румен Радев, и Корнелия Нинова да не стигаме до това, а да спазят малко благоприличие, че са се разпищолили" - заяви Петков, правещ знаци към номинирания за премиер  акад. Николай Денков да скрие мандата в ръкава си, че се вижда.

Продължаваме промяната разчита, че с проявата на строго отношение може да върне БСП в правия път към дисфункционална управленска коалиция, която се самосаботира при всяко по-важно решение.

Дали социалистите ще се вразумят и ще се навият за нова дисфункционална коалиция?

Избери отговор!
Край