Асен Василев призна: Аз съм ChatGPT, а Румен Радев е руски трол

Nov 28, 2023     zhelyo     2691
EDGE - Министърът на финансите Асен Василев направи сензационно признание във връзка с предложението за държавния бюджет за 2024 година.

"Аз съм ChatGPT, а Румен Радев е полуграмотен руски трол", отговори той на заявката на президента да наложи вето на бюджета, ако правителственият финансист не бъде "озаптен".

Министър Василев разкри, че е киборг и притежава алгоритми за генериране текстове, изображения и държавни бюджети, като сегашният се счита за един от най-иновативните и прогресивни в историята на страната. Той подчерта, че въвеждането на технологии като ChatGPT, т.е. себе си, в управлението може да доведе до по-ефективно и точно планиране, както и до по-добра отчетност и прозрачност.
"В бюджета съм интегрирал копачки за биткойни, така че той да расте, самоизпълнявайки се. Колкото повече се бюджетира годината, толкова повече крипто да копае."

След изказването си Асен Василев се оттегли, за да генерира курсова работа по антична философия на студентка, която иска да излъже професора си, докато той я лъже, че тя ще си намери професия, завършвайки културология.
 

Какво очаквахте от AI като малки?

Избери отговор!
Край