Изненада: Доналд Тръмп призна Царско село за ЦСКА

Dec 8, 2017     zhelyo     6481
ВАШИНГТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ - Президентът на САЩ отправи провокация към цесекарската общност у нас в подозрителен унисон с руската провокация отпреди 2 седмици в Пловдив.

Лидерът на свободния статус в Туитър се изказа по наболелия въпрос кое за него е истинското ЦСКА и хвърли в тъч дори недоброжелателите на "армейците", които твърдят, че клубът им вече не съществува.

"За мен ЦСКА е наследник на офицерския АС-23. Офицерски, царски клуб. Е, Царско село е най-монархичното, което рита в България понастоящем" - заявява Тръмп.
С това си изказване президентът на САЩ засили спекулациите, че е част от кръга "Царско село", задкулисно лансиращ Любослав Пенев за президент на БФС, тъй като явно рижавият Тръмп завижда на Боби Михайлов за прическата.

"Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев са големи мои приятели и невероятни хора, но аз трябва да правя неща, които да разсеят медийното внимание от разследванията срещу мен, щаба ми и семейството ми. И все пак се радвайте, защото Дучето ме навиваше да припознаем Арда (Кърджали), щото Хасан Азис бил голям пичага!"

Феновете на червените, независимо кой клуб приемат за автентичен или жалят по все още недофалиралото дружество, възроптаха и излязоха на протест, пеейки:

"САЩка Васева ме е питала дали обичам я, аз ѝ казах: не, обичам друго ЦСКА!"

Цесекар ли е бачи Доналд?

Избери отговор!
Край