По случай Първи юни родители разкриват на децата си, че няма Дядо Коледа

May 31, 2012     zhelyo     2925
Прагматични родители планират да съобщят на децата си по случай Деня на детето, че Дядо Коледа е измислен персонаж, който никога не е съществувал в реалния живот. Това се заканиха стотици възрастни във форума БГ-МАММА, в който изненадващо членуват и доста мъже.

 

Утре ще подарим камионче на Гошко, за да бъде щастлив и да приеме по-леко новината”, пише потребителка с никнейм crazybitch89 и допълва “така няма да се налага да даваме пари всяка Коледа за китайски боклуци, които той чупи в първите няколко часа”.
 

Ако новината не се приеме добре от децата, по-строгите родители планират да заплашат отрочетата си с изпращане при бабите и дядовците в Русе (днешна Северна Корея) за лятната ваканция, което само по себе си е свирепо наказание. По форумите се срещат и случаи на екстремисти, планиращи да разкрият не само тайната за Дядо Коледа, но и истинските си мисли спрямо интелектуалния багаж на наследниците си.

 

От Министерството на финансите разкриха под секрет, че са приготвили подарък - розово пони за шефа си Симеон Дянков, което ще му бъде връчено утре с майчинска целува по бузата от Росен Плевнелиев.


beasta

Какво още няма?

Избери отговор!
Край