Писна ми от еднолични решения, реши еднолично Трифонов

Jun 13, 2022     zhelyo     4379
ЗДРАВЕЙТЕ?!?!?! - Лидерът на И Т.Н. Станислав Трифонов призна, че не изглежда като митничар, но с лекота може да види, че ситуацията минава всякакви граници, а щом можело да се спира контрабандата на Капитан Андреево, така може да се спира и контрабандата на управленските порядки.

Шоуменът заяви, че няма да допусне някой да управлява страната с еднолични решения, като вече сам реши да оттегли министрите и партията си от управляващата коалиция.

"Няма да търпя някой да решава и да диктува кой какво да прави. Наредил съм на партията да ме слуша и в никакъв случай да не подкрепят повече това авторитарно правителство" - заявил партийният лидер, без да иска приказвайки за политика с приятели, с които не говори принципно по темата и няма идея с какво се занимават, защото се събират да играят Плейстейшън и да пият бири.
Той обяви, че ако е взимал той решенията какво-що да става в държавата, съвсем не би допуснал за пореден път да се възпроизведе деспотичен режим, в който властта е концентрирана в един чифт самозабравили се ръце.

Същевременно вече пети ден управляващите и подкрепящите управлението оплакват оттеглянето на И Т.Н. от управляващото мнозинство с редуване на обвинения, че партията част от мафията и затова оставя страната без правителство в този кризисен момент, в който нацията има нужда от правителство, в което една от партиите е на мафията.

Трябва ли ИТН да спаси правителството?

Избери отговор!
Край