Пеевски ще разваля с църковна служба проклятието срещу българските медии

Jul 5, 2024     zhelyo     1182
МЕДИИ VS. АХМЕДИИ - Обединител №1 на българи и турци Делян Пеевски обяви, че ще предприеме необичайни мерки за подобряване на състоянието на българските медии. В специално изявление, той разкри, че планът му включва провеждането на църковна служба за прочистване и разваляне на проклятия.

"Служба църковна за прочистване, така се разваля проклятия. Като мине интервюто, ще направим служба тук," заяви Пеевски в първото си телевизионно интервю някога.

Експертите се чудят дали този ход няма да предизвика нови комични ситуации в медийния свят, или пък ще се окаже ключов момент в борбата с невидимите сили, които според Пеевски са насочили негативната енергия към журналистиката в страната и по този начин тровят с интриги цялото общество.
Църковните служби, организирани от политици, са най-добрите служби и работят на 100%, уверяват български духовници, които апелират повече гузни политици да търсят индулгенция, давайки пари за обреди.

Докато църковните камбани подготвят своите мелодии за предстоящото събитие, българските медии вече потриват ръце, очаквайки да свежнат и да им поникнат мънинки гръбначета.
 

Какви са родните медии?

Избери отговор!
Край