Пеевски отговори на Панов: Не съм германец!

May 16, 2017     zhelyo     5000
ЕДНИ МЕДИИ - Издателят, меценат и депутат Делян Пеевски за пореден път открито коментира замесването на името му в най-мрачните дялове от задкулисната власт в България.


В типичния си стил на диалогичност и прозрачност народният представител от Движението за прави и свободи отговори на сравнение, което Лозан Панов направи преди дни. Тогава председателят на Върховния касационен съд сравни ролята на Пеевски днес с тази на Гьобелс в нацистка Германия.


"Вероятно г-н Панов смята, че приличам на германец. Но искам да го уверя, че нито зная немски, нито ще знам немски! Единственото ми немско, е един стар Опел" - споделя Пеевски, за пореден път разбивайки на пух и прах съмненията към себе си, вместо да остави тази чест на икономически зависими и тъпоумни медийни клакьори за това.
Запитан дали думите на Лозан Панов не са част от една мръсна кампания срещу прокуратурата, младият успял мъж коментира:


"Аз съм добър приятел на прокуратурата и винаги съм готов да ѝ протегна ръка в напрегнат момент. Нека тя не се тревожи от Лозан Панов, който пък да си гледа агнешката главичка" - сподели Пеевски в поредното си открито изявление, тъй като той няма какво да крие и като народен представител държи да адресира всякакви въпроси.


zhelyo

Подобаващо прозрачен депутат и предприемач е Пеевски?

Избери отговор!
Край