Пеевски: Нямам общо с Lafka, турците ми я взеха!

Feb 18, 2014     zhelyo     7126
Депутатът-сиромах от ДПС Делян Пеевски проговори и във връзка с обвиненията, че веригата будки Lafka (или веригата лавки Butka) е негова и чрез нея цели да монополизира пазара на цигари и печатни медии.


"Ма моля ви се, те турците ме нападнаха в гръб и ми взеха Lafka. Аз съм истински българин и всеки, който не ме защитава, а помага на турците, е предател. Счупете джамия!" - призова депутатът от Движението за права и свободи.


Според Пеевски турците са му взели и гаджето и затова е ходил на бала си с класната, а запитан защо е в ДПС, той споделя, че няма нищо общо с ДПС, Цветан Василев, Мултигруп и всички атаки идват от турците.
"Братя българи, обединете се срещу чуждия узурпатор, пак сме под робство!" - клето прозвуча Пеевски с надеждата той да бъде защитен от турските империалисти.


Именно заради това изземване на търговската верига тя е започнала да прилича на западните колониални супермаркети, счита Пеевски, който апелира бизнесът да бъде даден в български, успели ръце или поне в ръцете на майките на успелите българи.


zhelyo

 

SHTE ZASHTETIM LI BRATMI DELQN?

Избери отговор!
Край