След върнатите от Моника Станишева пари - семейството се изнесе в хотела на Пеевски

Jan 30, 2014     zhelyo     6250
Бедняшки мезонет на предпоследния етаж в хотела на Пеевски ще приеме семейство Станишеви, докато си стъпи на краката, след като главата на фамилията Моника върне едните пари в Брюксел.


Както е известно, Моника Станишева ще върне 30 хиляди евро в Брюксел, след като проектът на нейната PR-агенция е в интересен конфликт.


"И ние като много българи се оказахме на ръба, след като се наложи да си върнем няколкото хиляди лева" - проплака Сергей Станишев, разминавайки се с десетките охранители, наблюдаващи подстъпите към хотела в полите на Витоша.
Опцията Сергей да отиде с децата на село, докато Моника Станишева си намери нова работа и започне отново да издържа семейството, бе отложена, тъй като семейни приятели влезли в положение и ги поканили да отседнат в хотела, докато се съвземат от крупния финансов шамар.


Както е известно, според министър Йовчев хотел Берлин е на Делян Пеевски, а според майката на Делян Пеевски, той не е, като този казус може да се реши на камък-ножица-хартия, тъй като така се решават казусите у нас.


zhelyo

Бихте ли наели някой от членовете на Станишевото семейство да работи за вас?

Избери отговор!
Край