Пеевски залят с блажна боя в Южния парк

Aug 18, 2014     zhelyo     4570
СОФИЯ -   Скандалният ексдепутат свръхтежка категория Делян Пеевски бе залят с 3.5 тона блажна боя докато люпил семки на пейка в Южния парк. На видео записа се вижда ясно как свръхрожбата на кандидат-плеймейтката Ирена Кръстева кротко си седял на три пейки в Южния парк, когато в гръб се появил огромен кран и изсипал върху него голямото количество бяла блажна боя.
 

  Очевидци твърдят че крана е бил управляван от небезизвестния банкер Цв.Василев, който бил под прикрието на шапка от вестник и камуфлажен загар с формата на потник. След случката, кранът бързо се отдалечил посока летище София, а потърпевшия дълго плакал и дори започнал да облизва боята от себе си. 


"Не знам защо го направи Цеци и не знам що цяла България ме мрази. Аз съм почтен човек и съм изкарал всичките си пари с честен труд. И дори карам стар Опел, всичко е черно на бяло декларирано в НАП!" - проплака Пеевски, внушавайки си, че блажната боя се казва така, защото не е позволено да се консумира само по време на пости.
 
Василев не отговори на опитите на медия номер 37 в страната да го потърси за коментар. Това вероятно се дължи на факта, че той е обявен за европейско издирване и африканска криеница.


JoanaV

 

Сърдите ли се на Василев?

Избери отговор!
Край