Патрашкова: Нямаме флашки, разчитаме на паметта на водата от канализацията

Jan 31, 2014     zhelyo     5583
Топ-журналистката от в-к Галерия призна, че флашка със запис от Банкя не е съществувала никога, но сподели, че информацията от разговора е извлечена, благодарение на паметта на водата.


"Прихванахме канализационната тръба от къщата на Бойко Борисов и анализирахме течността в нея. Кристалният строеж бе подреден така, че възстановихме разговора, а ДНК-то от био-масата ни показа, че разговорът е бил между Борисов, Първанов и Петков" - разказва Кристина Патрашкова.


Водата е била подредена конспиративно, но и имала вече побелели коси от това, което готвели бившите премиер, президент и вътрешен министър, твърди още журналистката.
"Водата не може да се ползва за доказателство, понеже един ден Явор Дачков беше до нея и започна да псува по протестиращите, та я зареди с негативен строеж" - съжалява сочената за най-добра коментаторка в студиата на реалити шоутата.


Тя допълни, че Явор Дачков лично е отговарял за слухтенето под нужника на Ангела Меркел, защото можел с лекота да преведе начупените от немска реч водни молекули.


zhelyo

Колко време помни водата?

Избери отговор!
Край