Борисов: Винаги съм бил за демонтирането на МОЧА, чак сега мога да го кажа, защото TELUS ме банваха преди

Feb 25, 2023     zhelyo     3937
БАНКЯ ЗА 30 ДНИ - Прекратяването на договора за модериране на българско и руско съдържание във Facebok е освободило бившия премиер Бойко Борисов да поиска демонтирането на паметника на съветската армия в София.

"TELUS ме блокираха през ден в последните 15 години за силните ми позиции срещу диктатурата на Путин, затова повечето хора научават чак сега за тях, когато вече не ме трият и блокират. Винаги съм бил дисидент - и преди 10-ти ноември, очевидно и след това" - споделя лидерът на ГЕРБ.

Той заяви, че се радва за това, че най-сетне Meta са се вслушали в призивите му да се гарантира свободата на словото и да се спре използването на най-популярната соцмрежа за хибридна информацонна война в полза на бивши куки от КГБ и инфлуенсърите им чеченци, а именно Путин и Кадиров.
"Модерацията във фейса беше по-нагла и безпардонна от отношението на Гешев по сигналите срещу Пеевски и за Осемте джуджета. Тотален двоен аршин, трябваше да внимавам какво и как говоря, за да имам профил изобщо. Но сега ще поведа кампания за събарянето на МОЧА и гарантирам, че това ще стане, преди да са ни приели в Еврозоната и Шенген!" - закле се Борисов.

Той призова също така службите да се сезират за партиите, обслужващи интересите на държава, обявила България за вражеска.

Колко често ви банват във Фейса?

Избери отговор!
Край