Местят Парламента в бял автобус, заседанията ще бъдат на тайни локации

Jul 24, 2013     zhelyo     11113
Заседания на тайни локации, решени от председателя Михаил Миков, ще предстоят на работата на Народното събрание. Вместо сградата на Парламента, депутатите и комисиите им ще заседават в бял автобус.


"От мерки за сигурност няма да допускаме медии. Само кетъринг" - обяви зам.-председателят на НС Мая Манолова, докато вадеше костилки от череши, с които да почерпи по-малоумните си колеги, които може да се задавят, ако не се внимава.


Политиците изразиха увереност, че протестите с искане за оставка няма да успеят, ако трупата от депутати странства из България и заседава на различни места в добре охраняван и бърз автобус.
"Утуе ше заседаваме на Бузууджа, на наш теуен. Да не ни стуахуват умпените и да казвам уично на поуицията да ги пуебие!" - куражлия бе Миков.


Министър Цветлин Йовчев е получил карт-бланш да организира маршрута на автобуса, като единственото изискване е да той да бъде обкръжен от минимум 3000 въоръжени с автомати полицаи, които да стрелят на месо, ако видят фотоапарат, камера или дори някой от онези смотани смартфони, дето произвеждат "снимки" произволно нареждайки 1000 пиксела.


zhelyo и Vasko Bog

Ше настане ли демокрация най-сетне така?

Избери отговор!
Край