САЩ: Есента отиваме на избори 2 в 1, за наш президент и за БГ парламент

Jun 20, 2024     Radoslav Nedelchev     1340
ЗАДОКЕАНСКАТА ИМПЕРИЯ - От татковината на Джоб Айдън споделиха, че ако до края на текущата седмица България все още няма стабилно евроатлантическо правителство, новите ни избори ще се проведат 2 в 1 с американските.

"Вижте, евроизборите минаха, остават атлантическите като последен шанс да се спестят едни пари и да се съчетаят избори. Нали сте евро, но и атлантици, поне на водка", обявиха янките чрез посолството на ул. Козяк 16.

Презокенаските ни господари не за пръв път се месят в държавната ни политика, като първо разположиха военни бази у нас, без да плащат наем, а сетне изнесоха оръжията ни за Украйна и конфискуваха ядрения ни арсенал, който Съветския съюз ни беше дарил навремето за самозащита.
Според социолози и анализатори обаче не се знае какъв ще бъде крайният резултат за демокрацията от този екзотичен експеримент.

Има шанс американците, които искат да направят Америка велика отново, да гласуват и за "Величие", което означава, че е много вероятно партията на подкастъра и подполковник Николай Марков да стане първа или втора политически сила с няколко десетки милиона гласа.

Кой друг народ също е ОК да гласува вместо нас?

Избери отговор!
Край