Парламентът направил поръчка на 240 гръбнака от фирма за 3D-принтиране

Apr 2, 2014     zhelyo     4728
Внимание: Следната публикация може да съдържа следи от реклама. Ако сте алергични, не си кихайте по мониторите, гнусно е.

СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ – Народното събрание е направило поръчка от  1.2 млн. лв към фирма, предлагаща триизмерно принтиране, стана ясно в месечния отчет на институцията.

 
Запитан какво е поръчано, председателят на 42-ото НС Михаил Миков призна, че става дума за поръчка на 240 гръбнака.
 
„С коуегите решихме, че е редно да видим какво е да имаш гръбнак. По 150 уева излезе прешленът, така че 240-те гръбнака отидоха на такава сума“  - сподели Миков, пробвайки новия си гръбначен стълб.

 
За много от депутатите това е първият гръбнак, докато други са загубили рождения си сравнително наскоро, с влизането си в настоящия Парламент.

 
Населението първоначално изрази скептично настроение относно „поредната далавера“, но впоследствие мнозинството данъкоплатци аплодираха инициативата народните представители да инвестират в гръбнак.

 
Услугите в сферата на принтирането на триизмерни обекти станаха изключително популярни напоследък, след като много жени започнаха да поръчват фото-фигури на самите себе си, за да са сигурни, че новата рокля им седи добре. 


zhelyo

Какво може още да си поръчат народните представители?

Избери отговор!
Край