Съмнения за ебола: Милиони се сетиха, че вчера са кихнали, не отидоха на работа

Nov 21, 2014     zhelyo     3653
СТРАНАТА - Вчерашната новина за нещо, дето сигурно не е ебола, ама що пък да не се пошегуваме, вдъхнови милиони българи да не отидат на работа днес, разчитайки на твърдението, че са кихнали.


Масовото обяснение е, че кихането може и да не е ебола, но все пак рискът да бъде заразена цялата фирма и дори читавите колеги да изстрадат мъчителна смърт, не си заслужава единия петък аванта.


Мнозина са и тези, които твърдят, че вчера някой на работното им място се е изкашлял, заради което ги е страх да отидат на работа.
"В тоалетната пък някой винаги опикава всичко. А гледах по новините, че не е хубаво да се гваца в човешки течности" - обяви човек, предпочел да изразходва работния ден, пиейки алкохол за здравето на жертвите на ебола у нас.


Все пак много шефове заповядаха на съмняващите се в ебола свои подчинени незабавно да дойдат на работа, защото така или иначе единствените заместници, които може да си позволят са нелегални емигранти от Либерия.

Както е известно, еболата е любимата болест на България заради откровено циничното си име, сякаш е някакво пернишко състезание, завършващо с масови нежелани бремености.


zhelyo

Имате ли ебола?

Избери отговор!
Край