Отмениха последните избори и разпуснаха Парламента: Флашките не били извадени от машините безопасно

Nov 29, 2022     Radoslav Nedelchev     2203
СЕНЗАЦИОННО ОТ ЦИК – Незабавно касиране на последните избори обявиха загрижени депутати по причина, че флашките не били извадени надлежно от usb-то на машините. 

"Отменяме, защото при работа с флашки всеки нормален човек знае, че трябва да се извадят по определен начин, за да бъде всичко наред с информацията вътре и Бог знае каква още беля може да се случи, ако не го направиш, не ли?" , коментираха те с разширени от апокалиптичен ужас зеници.

Само проблеми имало покрай тия машини, а когато хората ги сравнявали с принтери, омаловажавали принтерите, които били велико изобретение и са стрували на държавната администрация цели 18 милиарда само за миналата година, защото са от спешна необходимост, разбира се.
„Машините разделят хората и смятаме, че ако няма напредък в дебатите, да разиграем промените в изборния кодекс на игра на „камък, ножица, хартия и машина.“, остроумничат народните избраници

След като стана ясно, че Кирил Петков притежава кодовете от машините, от ГЕРБ обещаха да ги сменят за следващите избори и да гарантират сигурност и стабилност, ако се наложи.

Трябва ли да се отменят изборите?

Избери отговор!
Край