Откраднаха банкомат, платиха повече от съдържанието му за гориво да го откарат

Mar 29, 2024     zhelyo     8579
НЕНАЗОВАНО СЕЛО МЕЖДУ ГОРНА МАЛИНА И БАЙЛОВО - Компания от трима приятели, откраднали наскоро банкомат, се оплакаха, че това ги е загробило финансово.

Пожелалите анонимност читатели изпратиха до медията ни своя разказ за това как са се надявали да оправят живота си с кражбата на кешов терминал от София и разбиването му.

"Открихме едва 20-ина хиляди лева. Като ги поделихме помежду си, ни се падна по една прилична заплата или по две неприлични. Дотук добре, но тук изникнаха разходите" - започват момчетата.
Според тях транспортирането на тежкото устройство, оксиженът за отварянето му и разходите по изхвърлянето, без да оставят следи и начин да бъдат проследени от властите, им е коствало доста над 20 бона.

"Само нафтата да го докараме и после извозим не си струва. Самите пари пък бяха обемни, основно на 20-левки, трябваше да купим 300 буркана, за да ги съберем така, че да не трябва да разчитаме на банки. Но реално човек да не открадне банкомат, банките пак ще намерят как да ти източат кръвчицата" - оплакаха се крадците.

Изгодно ли е да се открадне банкомат?

Избери отговор!
Край