Орешарски с подарък към следващите правителства – внесе висящи оставки

Jul 23, 2014     zhelyo     4063
ПОСЛЕДНИЯТ ЗАДЕН ВХОД - Разочарован от това колко озлобени са станали българите напоследък, бъдещият бивш премиер Пламен Орешарски днес извърши едно благотворително дело, като, заедно с тази на кабинета си, внесе и няколко висящи оставки, което забави вестта в по-езкактните медии.

 
След като вече всички властимащи са откраднали каквото могат чрез държавни поръчки и чували с пари и са дали още повече на роднините, близките и дори чистачките си, гледат да се скрият колкото може по-бързо, преди злонамерени хора от съмнителни мрежи да са подали и срещу тях доноси в прокуратурата.  

 
"Видяхте колко време ми отне да подам оставката на кабинета. Голям проблем се оказа това, че я депозирах в КаТеБанка. Ами ако и следващото правителство направи същото в новата банка на властта, която и да е тя? Затова се погрижих бъдещите управници да не се изправят пред подобна пречка, като внесох висящи оставки за поне 5 кабинета напред" - съобщи Орешарски незнайно как, след като устата му през цялото време стоеше застинала в началната буквичката от името му.
 
Населението сподели, че е изключително щастливо и благодарно на Орешарски, тъй като много добре осъзнава, че и следващите, и по-следващите управляващи ще са все същите залюхани Чобита като досегашните и още от сега желае оставката им.


Синьокракото буби

Ще се възползвате ли от висящите оставки?

Избери отговор!
Край