Депутатите си гласуваха по 1 млн. лева обезщетение при оставка на правителството

Jul 3, 2014     zhelyo     5335
КАТО НИЩО ЩЕ ПРОЧЕТАТ ТОВА И ЩЕ ГО НАПРАВЯТ НАИСТИНА - Депутатите от брандираното като "Театър на пошлия абсурд" 42-о Народно събрание приеха предложение да получат по един милион лева обезщетение, ако поддържаното от тях правителство подаде оставка.


"Колеги, през последната година и нещо се подложихме на напикаване в бели автобуси, получаване на яйца, освирквания и лоши думи. Не може всичко това да иде нахалос, трябва да бъдем овъзмездени" - предложи депутат от произволна партия.


По този начин са предвидени 240 милиона лева, които ще бъдат изплатени при предвидената оставка в края на този месец, ако споразумението от консултациите при Президента бъде спазено.
"Е, сега след като ще имаме обезщетение, верно ще искаме оставка" - сподели депутат от "опозиционна" партия, правеща кворум, докато другата "опозиционна" партия стои на климатик в руското посолство.


Както е известно, в оставащия месец парламентарни дейности, депутатите са се отдали на лобизъм, който дори не е прикрит с шлифер иззад храст в усамотен къшей от някой парк привечер.


zhelyo

Достатъчно ли е?

Избери отговор!
Край