Новият Закон за истината предвижда показване на син картон и 30-дневен бан от говорене в живия живот

Feb 14, 2024     zhelyo     2757
ОН, ОФ И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ЛАЙН - Управляващото мнозинство ГЕРБ-ППДБ-ДПС е твърдо решено да удари дезинформационния хидра чрез иновативен "Закон за истината".

Предвидено е да се въведе революционно наказание за разпространителите на фалшиви новини - 30-дневен бан от говорене във виртуалния и в реалния свят. ДАНС, като пазител на националната сигурност, ще прилага ограниченията, за да секне в зародиш разпространението на вражеска пропаганда, медицински дезинформации, конспиративни теории и слухове за това с кого точно е в интимни отношения, за да ѝ се разминава шофирането в нетрезво състояние на поредната ибупрофенова звезда.

След като специализирани агенти на ДАНС, обучени в най-съвременните техники за разпознаване на фалшива информация, идентифицират нарушител, последният бива подложен на строг режим на мълчание - ще трябва да стои прав в ъгъла с лице към стената.
Законът ще бъде взаимстван от решението за въвеждане на син картон във футбола, предвиждащ 10-минутно наказание за провинилия се състезател.

"Като дясно-центристка сглобка ние искаме да покажем син картон на фалшивите новини" - горди са с възпитателното си решение управляващите.

 

Цензура ли е това?

Избери отговор!
Край