Орешарски не се появявал, защото бил емигрирал в чужбина

Aug 9, 2013     zhelyo     2854
Премиерът Пламен Орешарски нямал медийно участие от близо месец, защото вече е емигрант в чужбина, съобщава сайтът blitzdenutre.bg/com.


"Орешарски е взел наскоро неща от първа и втора необходимост, както и няколко любими вещи от трета необходимост, отишъл е на Терминал 2 и е излетял във все още незнайна посока. Може би си търси сезонна работа в Англия" - пише още изданието.


Както е известно, бившият финансов министър е подложен на обществен натиск от дните, в които все още се уточняваше съставът на готвения от него кабинет, като обществото вече над 2 месеца уточнява до каква степен настоящите управленци и предишните управленци се различават в своето боклучество.
Разкритието задълбочава политическата криза, а Новата Тройна коалиция се оказва така в патово положение, след като излъченият от нея премиер дори не искал да живее в страната, на която министър-председателства.


Същевременно стана ясно, че Сергей Станишев и Лютви Местан са получили заплаха от Волен Сидеров, че няма да осигурява кворум, ако се потвърди, че Орешарски е абдикирал от позицията си, а не са направили лидера на Атака премиер.


zhelyo

Кое би ви накарало да напуснете страната?

Избери отговор!
Край