НСО откри заплахата за живота на Местан - били простоватичките лексикални конструкти

Sep 3, 2014     zhelyo     3532
ПОД КЕВЛАРЕНО РОДОПСКО ОДЕАЛО - Националната служба за сигурност прекрати охраната на лидера на ДПС Людовик Местан, след като откри, че единствената заплаха за здравето му са простоватият изказ и неграмотното слово.


"Разбираме, че г-н Местан има определена натура, която желае речта да има съответния смислов и речников вискозитет, но не намираме повод да го охраняваме с няколко джипа от възможността някой наоколо да казва "анцунг" или "навпредвид". Нека си купи тапи за уши" - споделиха експерти по сигурността от НСО своите разкрития.


Все пак от НСО обясниха, че ще запазят охраната на Местан до изборите, за да не изпадне в интровертност на духа, плахост на физическия аз и менталент петостъпен ямб, целящ кортекса му да създаде паралелни реалии, в които думата гевгир носи някаква доза престиж.
Очаква се всеки, лъхащ на недоблестен изказ, развит до крайна степен едва във втори клас, да бъде обект на присмех в медиите на семейството на един от лидерите в кандидат-депутатските листи на достолепното и работещо за България ДПС.


Междувременно стана ясно, че Интерпол търси хора в Google, като дори и там не ги намира.


zhelyo

Какво спрежение е Местан?

Избери отговор!
Край