Людовик Местан си махна брадата за всеки случай

May 14, 2014     zhelyo     4012
ТАЗИ СУТРИН, В БАНЯТА - Лидерът на ДПС Людовик Местан тази сутрин прекрати присъствието на лицеви фоликули посредством уред за прекратяване на връзката на космите в тяхната основа.


"Напоследък видях, че жена с брада е причината за това българите да не живеят квалитетно. За всеки случай реших да екстерминирам опасността да бъда асоцииран с брадата жена и да бъда посочен от гневния суверен, че съм съпричастен с проблемитета на страната" - сподели голобрадият Местан пред огледалото си.


Въпреки почти никаквия шанс за асоциация с предизвикалата вълна от възмущения Кончита Вурст поради острата невъзможност за асоциативно мислене у нас, Местан е взел мерките по съвет на НСО.
Местан е съгласен, че заради липса на брада българския народ не подозира неговите коалиционни партньори Станишев и Сидеров в каквото има да ги подозира.


"Без брада съвсем няма да има някой да ми каже копче" - каза без сложни думи на огледалото си Местан, преди да заведе още няколко придворни министри на предизборна среща с електората.


zhelyo

Защо стандартът ни е кофти?

Избери отговор!
Край