Нинова напръскала със спрей за задържане третия мандат, държи го до Нова година?

Aug 31, 2021     zhelyo     11918
ПОЗИТАНО ДВАЙСЕТ - Лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на нападките в публичното пространство по повод анонса, че ще държи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство дълго, въпреки че няма изгледи да бъде подкрепен какъвто и да е кабинет.

"Вие не разбирате. Влезте в положение! Без да исках, го напръсках със спрей за задържане. Човещинка, кой не ползва такива помощни средства за по-весел живот?" - оправда се тя.

Според сексополитолози това значи, че проучвателният мандат може да свърши чак по Нова година, заради което се появиха спекулации дали Нинова не се опитва да отложи падането си от поста, както и свличането на БСП с още няколко места в класирането след нови избори.
От кухнята на БСП разкриха, че Нинова напоследък често ползвала такъв спрей, за да задържи лоялните си другари до себе си, за да не пристанат на Георги Гергов и Кирил Добрев.

"Да внимава с това нещо и да не пръска пак. От свръхдоза шпрей за задържане и после ходѝ плащай чанти, къщи в Барселона, детска градина в Дубай" - прояви съчувствие към пореден опонент Бойко Борисов.

Колко е прилично да се задържи третият мандат?

Избери отговор!
Край