Бойко Рашков арестува Миле Китич, пръска го със студена вода и го кара да пее Рамщайн

Jul 2, 2021     zhelyo     11796
СВ 6415 МТ - Пореден сигнал за репресии подадоха от политическа партия Граждани за европейско развитие на България.

Поантата в кампанията на евроатлантическата партия - концерт на Миле Китич в град Сливница, може би няма да се случи, след като служебният вицепремиер Рашков е извършил поредната злоупотреба с правомощия и е саботирал устрема на партийните деятели..

"Този комунистически гестаповец късно снощи е арестувал Миле Китич. По данни на наши хора, отишли да занесат ракия и суджук на певеца, той е държан в тъмница, пръскан е с вода от маркуч на голо и подкукуросван да пее метъл песни" - съобщава лидерът на ГЕРБ.
Бойко Борисов излезе късно снощи в Исперих, където от живо включване между 700 снимки с местни общински служителки и бенефициенти на еврофондове, и в емоционално обръщение сподели:

"Бойко Рашков още като бях бебе обикаляше махалата и биеше по-малките, карайки ги да скандират "Bück dich befehl ich dir wende dein Antlitz ab von mir dein Gesicht ist mir egal bück dich nocheinmal", каквото и да значи това. От едно време тормози талантливите хора с това извращение - немския език, без да обиждам моята приятелка Ангела. Във всичките си имоти има подземие за садо-мазо изпълнения и сатанистка музика, вместо като нормален човек да си сипе вечер една ракийка и да си отпусне душата с малко Цеца."

Бойко Рашков е известен привърженик на метъл сцената, чийто коронен номер е пръскане с маркуч на арестантите.(Бойко Рашков е известен привърженик на метъл сцената, чийто коронен номер е пръскане с маркуч на арестантите.)


Самият Бойко Рашков отговори на по-малкия Бойко и обяви, че човек с неговия глас и дадености е нормално да е направил солидна кариера в немския индъстриал и дори малко в скандинавския фолк-метъл, заради което му дреме на 60-те имота какво говорят другите за него.

Има ли репресия срещу ГЕРБ?

Избери отговор!
Край