Нацията с нетърпение очаква да чуе как е наливала пари и в изгърмели пенсионни фондове

Aug 23, 2018     zhelyo     6333
СТРАНАТА НА ПРЕКЛОНЕНАТА ГЛАВИЦА - Нацията затаи примиренческия си дъх в очакване да разбере кои пенсиони фондове ще я изпържат, рухвайки тамън преди да се наложи да осигурят заслужени достойни старини на хиляди нашенци, и отново за това няма да има отговорни.

Както е известно, нацията вече е наясно, че не може да очаква много от банките, от застрахователните дружества, както и от системата за здравеопазване, на която плащат осигуровки, но трябва да плащат тук-там какво ли не, дори след като умрат.

"Рядко се сещаме за пенсионните фондове. Изглежда толкова далечно това с пенсиите" - обяви нацията със средна възраст едва от 61 години.
Българите все пак се чудят и какво друго може да изскочи от типа на голяма несправедливост, в която куп хора губят парите си, за да може едни хора да твърдят, че тия къщи в Барселона изобщо не са техни.

Сред предположенията са любими футболни отбори, павилиони за алкохол, цигара и хазарт, както и доставчици на комунални услуги като ВиК дружества и топлофикации.

Кой е виновен?

Избери отговор!
Край