Борисов обиколи с джипче Хиполенд, обяви как държавата не е пипнала дори едно блокче Lego

Sep 8, 2020     zhelyo     7020
ХИПОЛЕНД ХАСКОВО - Премиерът вчера демонстрира завидна гъвкавост и се повози в акумулаторно джипче в магазин Хиполенд в Хасково.

Заедно с председателя на Партийния дом Цвета Караянчева той обиколи редицата с велосипедите, при барбитата зави наляво и обходи рафтовете с Lego, като в типичния си стил не спря да се хвали.

"Гледай какъв магазин, как хубаво е зареден. Играчки от цял свят. Защото няма контрабанда и държавата помага на бизнеса. Едно лего не сме съборили, на една играчка с батерии не сме сложили електромер. Ще ми говорят глупости, че съм пратѝл бил проверки. Кажи нещо ма, Цвето, недей се усмихва като зеле" - ескалира в разсъжденията си Борисов.
Самата Цвета Караянчева окуражи премиера да каже някоя простотийка и да осмее Христо Иванов и Румен Радев, но премиерът обяви, че има по-добра идея.

"Дай да вземем от тия nerf-пистолети и на дунапренчетата отпред да нанижем карфици. И да въоръжим полицаите с това, а аз отгоре от терасата ще духам фунийки като едно време. Останаха ли да се издават гланцирани списания, че стават най-добрите фунийки с тях?"

Верно ли, че човек на Борисов е искал да купи Хиполенд?

Избери отговор!
Край