Denver Nuggets от НБА защитиха Борисов: Буци значи нещо гордо!

Feb 16, 2021     zhelyo     2781
КОЛЬОРАДИ - Българският премиер за пореден път получи престижна подкрепа и признание в международен план, докато нерядко става обект на хули в България.

Именно това е ангажирало отбора от Западната конференция на Лигата на извънземните от Денвър, чийто прякор е Буците (Нъгетс), да коментират опита за унижение, изживян от Бойко Борисов във Варна в Деня на любовта и виното.

Именно с названието Буци премиерът бе атакуван вербално с призив да влезе в затвора, да разкаже за шкафчетата с пари и кюлчета, както и да инспектира фекална тръба във Варненското езеро, което е накърнило денвърчани в тези времена на чувствителнос към липсата на политкоректност.
"Г-н Борисов, не е срамно да си Буци. Буците са нещо гордо, прозвище с история. Дикембе Мутомбо, Кармело Антъни, Алън Айверсън бяха, а Никола Йокич понастоящем носи потника на "буците" без капка срам. Не се подавайте на опитите за унижения, ние сме почти ОК отбор. Горе главата и лека работа!" - пожелаха в официално обръщение към света от баскетболния тим.

Зарадван от изненадващата подкрепа, Борисов разпореди да се намери някой бизнесмен, който да стане собственик на Денвър и да ги засили малко, като им измаже залата с кирпич.

Буци?

Избери отговор!
Край