Нацията обяви, че е човешко да се греши и прощава, готова е да плати за КТБ

Jul 14, 2014     zhelyo     8144
БЪЛГАРИЯ - Българският народ обяви, че влиза в положение на елита на нацията, източил погрешка КТБ, и е готова да плати, за да може банковата институция да си стъпи на крака, а хората да не загубят милионите си.


"Човешко е да се греши. Утре аз ще дам кредити за 3.5 милиарда и ще потърся помощ. Трябва да се крепим, това ни прави народ" - споделя средностатистически мъж, готов да задели част от средностатистическата си заплата, за да не гледа тъжен Вежди Рашидов.


Нацията обяви, че изтеглянето на 205 милиона лева в брой може да е станало погрешка и не бива да се прибързва със соченето с пръсти, защото такова нещо може да се случи на всеки.
"Да, тежко е, но само обединени може да се справим с такива трудности. Ще платим" - е мнението на мнозинството българи, желаещи да проявят човещина в този труден за хората, имащи да харчат за коли, имоти, обръчи от фирми и дебеловрати охрани от запорираните понастоящем в КТБ пари.


Немалко хора се поинтересуваха и от състоянието на здравеопазването, енергетиката и печатните медии, като изявиха желание да помогнат и там, ако нещо се е объркало от самосебе си и пазарът се е изкривил от вятъра, случил се от духането, което сам народът извършва вече толкова години.


zhelyo

 

Ще платите ли?

Избери отговор!
Край