Нацията отбелязва пета поредна събота, остана до края на май без пари за пиене

May 5, 2014     zhelyo     5521
ПОД МАСАТА, БЪЛГАРИЯ - Нацията се радва на пети пореден ден, който е със статут на събота, след като е в продължителна почивка от четвъртък, съобщава с осезаема немощ самата тя.


Махмурлукът от поддържаното високо съботно ниво на C2H5OH в кръвта не пречи за пореден ден населението да удари една сутрешна бира за изтрезвяване, преди да приготви поредна салата за късносутрешната ракия.


"Честно казано, изнемогвам малко, но тези празници са ни дадени, за да утвърдим умението си да пием" - сподели произволен българин, чувстващ тялото си като нещо, което в момента се намира някъде другаде, докато главата едновременно тежи и е в безтегловност.
С това ударно начало на месеца нацията е похарчила бюджета си за алкохол и до края на май се очаква консумацията на спиртни напитки да се пренасочи към лосиони, одеколони и дъвченето на мокрите кърпички за бебето.


"Вече не мога да запаля цигара. Кожата ми излъчва толкова алкохол, че съм взривоопасен" - съобщи разочарован друг произволен българин, опитващ да опипа плакат на фолк-певица.


zhelyo

Коя от 5-те съботи ви беше най-охолна?

Избери отговор!
Край