Спецакция на МВР срещу проституцията: Над 7 000 политици и журналисти задържани

Feb 25, 2014     zhelyo     4675
Специализирана акция на МВР срещу проституцията из цялата страна доведе до арестите на над 7000 души, сред които 4 традиционни труженички на платената любов, 3000 настоящи и бивши политици, както и 4000 журналисти.


Отряд "Кобра" е извършил арестите в над 40 родни града през последните 12 часа, като не се разкриват имена, но сред задържаните имало пенсионирани политици и журналисти, както и работещи днес. Имало дори и депутати, министри и бъдещи премиери, споделят от прес-центъра на МВР.


Задържаните ще бъдат съдени за проституция, а няколко дядовци от ресторант в кв. Изток в София - за склоняване към проституция. Делата ще бъдат гледани по бързата процедура.
Публична тайна е, че у нас проституцията в медиите и политиката е доста по-разпространена от традиционната и сравнително безобидна сексуална такава. Това е първата акция срещу всички прояви на продажността, като от МВР съобщават, че предстоят още действия за ограничаването на подобните прояви.


Разбира се, това си остана само в сайт за измислени новини, а доста българи си се продават и в момента - кой - от нищета, кой - от алчност.


zhelyo

 

Трябва ли да се легализират всички проявления на проституцията?

Избери отговор!
Край