Модератор на Facebook група се вживява, защото няма контрол над собствения си живот

Apr 22, 2019     zhelyo     5457
ОНЛАЙН - Личност, получила поради влагане на значително количество свободно време и енергия модераторските права на група във Facebook, изненада всички, като се вживя в ролята си на управленец.

"Баннах трима, не спазваха добрия тон, а един ще го блокирам, само го дебна за нещо, което да изтълкувам криво, защото ме дразни като личност" - споделя без свян модериращият персонаж.

Причината за тази сериозност и отдаденост е природата на всеки човек да се вкопчва в малкото моменти и места, в които има контрол, тъй като не може често да управлява собствения си живот.
"Времето тече в необясними за мен посоки, плановете ми се сриват, не постигам копнежи и мечти. Влезте ми в положение и ме оставете да киселея на хора в Интернет" - призова модераторът и получи мълчалива подкрепа от другите членове на групата, които вече са се пренесли в нова група, в която тепърва има да се изберат модератори-киселяци.

Междувременно изключително добродушен модератор си регистрира фалшив профил, наспами с него групата си и го блокира, за да покаже, че при нужда е готов на твърдост.

Членувате ли във Facebook група?

Избери отговор!
Край