Експерт: Няма нужда от затваряне на пътища и други мерки, смъртността от свлачища е нищожна

Feb 1, 2021     zhelyo     5458
СПОДЕЛЕТЕ БЪРЗО, ПРЕДИ ДА ГО СВАЛЯТ ОТ ИНТЕРНЕТ - Експерт по пътна инфраструктура и безопасност не се появи в телевизионния ефир, за да спре разпространяването на паника сред обществото.

Той адресира наглед зачестилите през последния месец и половина срутища на скални маси и свлачища на кални маси, като обяви, че няма нужда да се ограничава движението там и свободата на гражданите, защото смъртността била практически нулева към този момент.

Мнозина били използвали пресните спомени за срутищата в Дупница, където бяха смачкани гаражи, в Смолян - хора, в Искърското дефиле пък се изсипаха скали по пътя, което то видя като пример от пътя за Рилския манастир, но и двете не успяха да ударят някоя кола, както стана по АМ "Струма", а свлачища имаше още край гара Бов, Дряново и Градево и отсечка от метрото в София бе спряна заради плаващи пясъци.
"Вие знаете ли на ден колко катастрофи стават без свлачища? А знаете ли колко хора биват приемани в травматологиите с наранявания и контузии от различен характер? Сега няколко срутища, медиен пушек и веднага затворени пътища, обходни пътища, тежка техника, ограничения и смут. Кой има интерес от това?" - попита съвсем резонно, което ще подразни тайните елити, които искат човечеството да живее в страх и да приеме нова доза ограничения.

Той стигна по-далеч и дори се усъмни в истинността на тези бедствия:

"Забелязвате ли, че всички те се случват някъде, където не живеят много хора. И не такива хора, които познаваме и може да пратим да снимат. Това със срутищата и свлачищата може да е инсценирано нарочно. Аз не вярвам да съществуват, защото знаем, че политическа партия ГЕРБ строи превъзходно и влага душата си във всеки сантиметър асфалт, бетон и подсилваща мрежа."

Има ли конспирация?

Избери отговор!
Край