Нашенци, обичащи повече други държави, отидоха да живеят в тях, дариха домовете си на бягащи от спецоперацията

Mar 2, 2022     zhelyo     4463
ОНЛАЙН - Многознаещи и събудени за истината хора, имали лошия късмет да се родят в страна, която обичат по-малко от други държави, най-после решиха да я напуснат.

Феновете ще могат да се насладят на живота, културата и порядките, които така и не успяха да внедрят в България и да заради което - да я усетят като истинска родина.

"Съветският съюз ми е дал много. Песни, филми, вдъхновение. И сега има нужда от мен, защото имам достъп до пари и мога да отнеса матриотизъм и кеш, за да помогна" - споделя доскорошен българин, чието сърце бие в ритъма на "Эй, ухнем".
"Много ми харесват хората как се обединяват да правят коктейли молотов и да посрещат с автомати врага. Ние в нашия блок не можем да се разберем кой да чисти при сняг. С кеф ще ида там, àко и да е война" - обяви човек, който от седмица пише „Слава Україні! Героям слава!“ след всяко изречение.

Овакантените имоти на българите, избрали си по-добри родини, ще бъдат използвани за да подслонят онези, които бягат от войната, поне временно, преди да бъдат отпратени, защото гостоприемството е гостоприемство, но сиренето е с пари.

Обичате ли друга страна повече от родината си?

Избери отговор!
Край