Министерство на отбраната: Имаме си самолети, но са „Стелт“ и не се виждат

Oct 30, 2018     Draxler     4388
АВИОБАЗА БЕЗМЕР – Провокиран от множеството коментари и разнопосочните мнения около закупуването на нови бойни самолети за модернизация на Българската армия, министърът на отбраната Красимир Каракачанов направи сензационно разкритие, което шокира военните анализатори по света и у нас.

„Писна ми вече! F-16 ли да купим или Gripen? Стари ли да бъдат или нови? Има ли лобизъм при избора или няма? Стига сте се занимавали с глупостиЗа да спре истерията ви казвам, че ние изтребители си имаме, но всичките са въоръжени с технологията „Стелт“ и са невидими“ – коментира ядосаният военен министър пред слисаните погледи на журналистите.

Оказва се, че военната ни авиация си е добре въоръжена, дори повече отколкото е икономическият ни потенциал, но наличието на невидимите самолети се пазело в строга тайна, за да се държат в шах всички недоброжелатели на страната ни.
За радост на съюзниците и за ужас на враговете ни самолетите са факт, а от отбранителното министерство дори разкриха, че те от години участват на провежданите в София военни паради по случай 6 май, но никой не ги е забелязал.

Draxler 

Виждали ли сте изтребителите ни?

Избери отговор!
Край