Легализират хомеопатичните наркотици

May 9, 2014     zhelyo     5731
42-ОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ - Депутатите приеха на първо сричане промените в закона за пренасянето и употребяването на хомеопатични наркотици, които предвиждат декриминализирането им."За първи път сме свидетели на полезно приложение на хомеопатията и плацебо ефекта, които ще изместят истинските вреди на конвенционалните наркотици" - коментира здравният експерт д-р Точка Семиколонова.


Очаква се с либерализирането на хомеопатичните наркотици да се доведе до далеч по-безвредни и базирани на самовнушения пристрастености, неадекватно държание и разбиване на живота, отколкото правят истинските нелегални наркотици.
Както е известно, хомеопатичните версии на наркотиците нямат реална наркотична съставка, а разчитат на измишльотини като "паметта на водата" и твърдението, че водните молекули имат структура помежду си, отговаряща от размито в тях вещество, което, разбира се, е огромна глупост.


Все още не е сигурно кога ще се легализира и хомеопатичното убийство, в което човек стреля по "жертвата" си с воден пистолет. 


zhelyo

Съгласни ли сте с либерализацията на пазара на хомеопатични наркотици?

Избери отговор!
Край