СензациЕ! Водата е в депресия - с носталгия си спомня, че била динозавърска урина

Mar 10, 2015     zhelyo     4275
ЕБАСИ - Съвсем истински учени, правещи си selfie-та в огледало на Козирев, които изучават феномена памет на водата, сензационираха света и може да преобърнат света и пингвините да се окажат северняци.

Оказва се, че водата помнела много по-дълго от песните на осветяващите я попове през последната седмица или допира до молекула ацетилсалицилова киселина при правенето на хомеопатичен аспирин - водата помнела времената, когато е била основна съставка в урината на динозаврите.


"Била съм в урината на милиони видове животни, над 90% са изчезнали и само аз и няколко следи в скални маси ги помним. Но динозаврите ми бяха любими, светът беше друг, когато те господстваха над Земята. Сега съм урина на много посредствени същества, на които им липсва внушителността на древните рептили" - споделя водата поводите да е в депресия.
Тази новоразкрита част от характера на водата подставя под съмнение ползите на нейната памет, която досега бе считана за избирателна, магическа и в полза на продажбите на нелепи алтернативни измишльотини.


"От няколко милиона години само за динозаврите си мисля. Не мога да мисля за друго, камо ли да помня размити в мен активни съставки, нито да слушам дали ми пускат метъл или Вивалди"  - споделя водата, опитвайки се да забрави времената, които няма да се върнат.


zhelyo


 

Защо водата има памет?

Избери отговор!
Край