Заради критиките: РБ пренареди листата, смени Кунева с дете

Mar 25, 2014     zhelyo     4257
ЖК ДРУЖБА 1, РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК - Ръководството на Реформаторския блок призна, че листата с кандидати за евроизборите тази година не е оптимална и се вслуша в критиките на своите симпатизанти, като премахна Меглена Кунева от първото място.


"Да, ние сме носители на новия почин в политиката. Чухме хиляди мнения на наши симпатизанти и решихме, че наистина г-жа Кунева не бива да е на първо място в нашата листа" - обяви говорителят на РБ Радан Кънев.


Лидерката на Движение България на гражданите също призна, че надали е този харизматичен човек, който да поведе Реформаторския блок към стабилно представяне на евроизборите и обяви, че вместо на предизборна кампания ще се отдаде на пускане на картинки за добро утро във фейсбук.
Кънев обяви, че лидерското място щяло да бъде заето от дете, тъй като напоследък популярни били телевизионни формати, излъчващи талантливи деца чрез гласуване и хората били свикнали да избират чисти и неопетнени малолетни персонажи.


В духа на тази информация бившият депутат от Атака Владимир Кузов последва плеядата достолепни политици, присъединили се към България без цензура и обяви, че ще бъде детегледачка, докато Евромайките са в Брюксел.

zhelyo

Колко евродепутати ще вкара в Брюксел РБ?

Избери отговор!
Край