Контра-гейпарад организират подкрепящите правителството

Sep 19, 2013     zhelyo     4613
След като стана ясно желанието на традиционният вече парад на ЛГБТ-общността да се включи в антиправителствения протест в събота, контрапротестиращите веднага обявиха желание при тях да има контра-гейпарад.


Въпреки по-голямата средна възраст и по-консервативните сексуални нагласи на контра-протестиращите, се очаква те да приветстват в редиците си свои връстници, които са гействали преди години, когато солидарността е била истинско гей-нещо.


Желаещите шанс за правителството на Орешарски са известни с това, че се опитват да имитират #ДАНСwithme, като и те решиха да искат оставка, но на Росен Плевнелиев, и те пресъздадоха голата Свобода на Дьолакроа, но с морж, както и те се опитват да влагат понякога хумор, но без особен успех.
"Мислехме да го кръстим Сергей-парад, но вече се използва с доста по-иронична конотация, така че се отказахме" - обяви единственото лице с право да говори пред медиите от в рамките на контрапротестите - Нина Гергова.


Естествено, вестта не мина без скандали. Дузина възрастни симпатизанти на БСП се възмутиха и скараха, но мигом забравиха причината за яда си и се разотидоха.


zhelyo

Одобрявате ли контра-гей-парадирането по време на гей-парадирането?

Избери отговор!
Край