Компания спря работата от вкъщи, служител се регистрира, че живее в офиса

Jun 11, 2024     zhelyo     7675
Настоящият текст съдържа промоционални елементи. Да се чете с дълбоко поет въздух, мнителност и усърдно натискане върху препратките.

В СЛУЖБАТА  - Във времена на глобални промени и нови работни модели една компания отмени възможността за работа от вкъщи и се завърна към традиционния строго офисен модел на работа. Това роди необичаен казус, след като интровертен служител предприе радикален ход в протест срещу това решение.

"Когато Архимед не отива при планината, планината отива при Архимед" - с правилна поука и грешен цитат системният администратор Дебъгомил Джангов реши да пренесе в офиса уютната домашна среда, състояща се от пижама, котка и неограничен достъп до хладилник, в който има само вкусни за него неща.
По този начин мениджмънтът се оказва в Параграф 22 - според новите политики той не може да работи от мястото, където живее, тъй като хоум офисът е е суспендиран като опция.

Философи започнаха спор в случая кое е първото - хоумът или офисът, което породи нови течения в софизма, логиката и задъха сървърите на социалните мрежи, не можещи да смогнат на коментари.

Въпреки че ръководството се опита да намери изход от този парадокс, служителят им предостави още по-добро решение, като започна работа в StorPool Storage, където съвременният интроверт е добре дошъл и лесно може да намери търсения баланс между работната реализация и възможността да я осъществи, докато е облечен в пижама и обут с любимите домашни чехли.

Къде предпочитате да работите?

Избери отговор!
Край