Кметката на Каварна викна екзорсисти срещу духовете на метъла

Jun 21, 2017     zhelyo     38883
КАВАРНА - Кметицата на Каварна Нина Ставрева обяви, че е поканила топ 10 на най-добрите екзорсисти в Русия да дойдат в подопечния ѝ град и да прогонят Дявола от него.


"Под Дявола, разбира се, визирвам метълягите. Дето надраскаха с автографи общинската кола, пизда им майчина" - гневи се Ставрева, пиейки светена вода за нерви и противозападност.


Ставрева, която представлява БСП, а не МЕНСА, както може би очаквахте, е посетила посолството на Русия в София миналата седмица, за да съгласува помощ за справянето с проблемите на морския град и заличаването на метълството, наследено от бившия градоначалник Цонко Цонев.
"За жалост американците, а не руснаците имаха Уил Смит и тоя чичото, дето светкат в лицата с едни лампи и хората забравят изцяло каквото трябва" - тюхка се кметката.


Ставрева е заявила в руското посолство и желанието да бъдат командировани казаци с камшици, които да следят за реда в Каварна и ако някой си пусне метъл, веднага да бъде насметен и на челото му да бъде татуирана Алла Пугачова.


zhelyo

 

Колко интересна е Каварна така?

Избери отговор!
Край