България ще направи най-големия запас от кисело зеле в тръбите от Южен поток

Dec 5, 2014     zhelyo     6173
НА ОСТЪКЛЕНИЯ БАЛКОН - България ще използва тръбите от неосъществения газопровод Южен поток, за да затвори огромен запас от кисело зеле, който да гарантира една добра зима, в която да се греем с ракия и мезе.


"Доста по-екологично е така да прекараме зимата. Кротичко със зеленце, ще се топлим с ракийка и секс и те така. Нула въглеродни емисии" - замислиха се нашенците и се успокоиха и че преди идеята за Южен поток топлината през зимата е била най-вече функция на духа.


Тръбите, предвидени за транзитиране на природен газ, ще бъдат идеални за много зеле и страната ни ще стане световен лидер по кисело зеле, радват се в министерството на енергетиката, запасявайки се с червено пиперче за цвят.
Ако пък междувременно Путин спре да киселее и пусне газ по тръбите, ще се улесни претакването на националното кисело зеле и пак сме щели да спечелим.


"Е, разбира се, че в няколко тръби ще сложим и ракия, но тихичко, че европейците и тоя проект ще ни скастрят, че нали не обичат домашен алкохол" - каза ни под секрет симпатичен източник.


zhelyo

Какво да направим с АЕЦ Белене в тоя ред на мисли?

Избери отговор!
Край