Каролев: С новия заем ще може да направим опашка от лифтове за всеки скиор

Feb 18, 2015     zhelyo     5360
FACEBOOK, SPONSORED POST - Финансистът Владимир Каролев направи пореден разбор на актуална тема в социалните мрежи, като изчисли, че с емитирането на 16 млрд. заем държавата ще може да си позволи толкова лифтове навсякъде.


"Представете си как сега има опашки от хора да се качат на лифта! Е, тогава ще има опашки от лифтове, чакащи скиорите да се спуснат!" - в еуфория бе съветникът на икономическия министър Лукарски.


Каролев се надява същото да се случи и с една банка, като пред нея вече да няма никога опашки, а към всеки клиент да има наплив от банкови клонове да го обслужат.
От друга страна пък бе мнението на журналиста от Дума Александър Симов, който възропта срещу инвестирането в ските, тъй като от толкова екипировка не можело да се разбере колко големи са циците на скиорките.


Както е известно, тегленето на 8 млрд. евро, за да се покрият стари задължения и настоящи дефицити е тема, обсъждана ожесточено от всички хора, като те естествено са разделени - едните смятат, че ще станем като Гърция, а другите смятат, че Гърция е по-добре от нас и това е ОК.


zhelyo 

Как процедирате със заемите?

Избери отговор!
Край