Нова кампания за качествена изборна активност: Обещай, че ще гладуваш

May 20, 2014     zhelyo     3779
ИНТЕРНЕТ - След като кампанията Обещай, че ще гласуваш доведе до интензивни обещания от гласоподаватели, че ще отскочат до урните в неделя, се роди и продължение, целящо да елиминира глуповатия вот.


С призива Обещай, че ще гладуваш се целят по-семплите наши сънародници, които ще определят решението си след почерпка с кебапче, курбан, 20 лева или поради страх, че има как да се контролира гласа им с номера на бюлетината.


"Аз, като представител на политическия елит, съм възмутен от тази кампания, защото може да обезмисли едномесечния ми труд и разходи на моите спестявания" - сподели нов политически месия.
Партии с твърд електорат също възроптаха, тъй като кампанията била обидна към избирателите им: "Само ние може да обиждаме тези хора, като ги лъжем и транспортираме с рейсове за партийни цели, докато те се излагат по телевизиите", споделиха известните като доганоиди политически лидери.


За втората половина от седмицата се очаква още една подобна кампания за спад на дебилната активност, която ще обяснява на хората, че ако участват на европейски избори, Кончита Вурст ще им стане зет.


zhelyo

Ще гласувате ли?

Избери отговор!
Край