Не!Новините с по-секси кампания за Шенген, събират звезди за рекламни лица

Mar 6, 2015     zhelyo     5140
МЕДИЯ №37 - Не!Новините проявиха съжаление за поредния PR-провал с марка Станишеви и подеха рекламната кампания за влизането в Шенген в своите красиви ръце.


Вместо безлични, изпълнени с изтръпнал патос комплексирани клипове, сатиричната медия ще заложи на известни личности, които да вдъхновят нацията да преодолее шенгенската бариера.


Очаква се в новия клип да участват братя Галеви с твърдението, че Шенген е просто състояние на духа и всеки може да бъде свободен, стига да го пожелае.
Христо Бисеров ще подчертае, че Шенген не бива да се постига на всяка цена, а Петко Сертов ще отсъди: "Човек дори да влезе в Шенген, с него влиза и жена му".


Бойко Борисов също ще вземе участие, обяснявайки, че Шенген му е на шлифера,  а в името на плурализма Волен Сидеров ще каже думата "Шенгей", размахвайки юмруче като за патриотичен фистинг.


Кампанията ще се преплете и с друга нелепост - тази за цигарената контрабанда, като ще се обясни, че контрабандата ни пречи да сме в Шенген, а да си в Шенген е секси за белите дробове.

zhelyo

Какво е Шенген?

Избери отговор!
Край