Изверг изтегли бърз кредит на името на кучето си

Jan 29, 2014     zhelyo     10103
Пореден случай на зверство над животно потресе Facebook и вцепени Twitter, след като стопанин изтегли 2000 лева бърз кредит, пращайки чрез sms личните данни на кучето си.


35-годишният Н.Т. от Хасково е извършил жестокостта вчера, като горкото куче ще има да изплати 7 хиляди лева след 2 седмици или 4 милиона лева в края на февруари, предават регионалните медии.


Кучето Щерю към момента е добре, но не е ясно кога ще изпадне в депресия от бруталната финансова безизходица, в която е поставено от стопанина си. Ветеринарни психолози ще работят с кучето, за да го подкрепят при възстановяването от зверството, което Н.Т. му е причинил.
Застъпници за животинските права декларираха желанието си извергът да бъде наказан с пълната строгост на закона, за да се покаже на обществото, че не може да се постъпва така зверски с куче. "Дано да го осъдят като за притежание на трева или стара вещ на повече от 50 години!" - крайни в желанията за възмездие бяха любители на животните, съчувстващи на жертвата на човешка жестокост Щерю.


zhelyo


 

Докога ще оставаме безучастни?

Избери отговор!
Край