Йовчев заплаши да замени недоволните българи с бежанци

Feb 5, 2014     zhelyo     2950
Вътрешният министър Цветлин Йовчев обяви готовност да размени недоволните от правителството българи с бежанците от различните лагери в страната.


"Не ви харесват новите луксозни павилиони за качествена преса и цигари? Не ви харесва евразийския оттенък на новия наказателен кодекс? Смятате, че властта слугува на някой друг, а не на суверена? Хайде в бежанския лагер, няма да го обръщаме на говорилня" - както винаги строг, но справедлив бе вицепремиерът.


Чуждестранните бежанци ще бъдат настанени на местата на роптаещите граждани, защото щели да са значително по-благодарни от безкрайните перспективи да избират между нископлатена за квалификациите си работа, кражби и евентуална държавна службица, която да трае до идването на следващото управление.
По този начин Цветлин Йовчев подчерта, че цели да въведе повече ред и единение в обществото, което все по-често зяело срещу статуквото и не оценявало какво се прави за него.


Вътрешният министър заплаши, че недоволните от политическата класа българи ще бъдат маркирани с маргарин по челата идните дни като предупреждение.


zhelyo по идея на синьокракото буби

Кротнахте ли се?

Избери отговор!
Край