Христо Иванов: Единствено отстъпихме на ДПС Цвети Янева да направи нов химн на България

Jul 24, 2023     zhelyo     2855
У КОНСТИТУТКИНИ - Един от лидерите на коалицията ПП-ДБ и двигател на конституционните реформи Христо Иванов адресира съмненията, че промяната на основния закон заедно с ДПС и ГЕРБ може би ще е подмяна.

"Каквото сме поискали, от ГЕРБ и ДПС са го приели. Знаете, че Борисов и Пеевски през 2020 година се ваксинираха и от американското посолство са им включили ваксините да изпълняват" - сподели Христо Иванов също посредством ваксинно съобщение.

От ГЕРБ се били заклели, че предложението им за нова Конституция, написано преди време от Данаил Кирилов било 1:1 с това, предложено сега от ПП-ДБ и нямали никакви възражения.
"Приеха всичко - за прокурора, служебното правителство. Дори за националния празник. Единственото условие бе от ДПС и то не беше нещо ужасно, а просто романтичен жест от един съпруг към неговата половинка. Новият химн ще бъде написан и изпълнен от Цветелина Янева, имаме обещанието да е по-танцувален, да има хитово звучене и да популяризира България" - спокоен е Иванов, че в никакъв случай няма да има нещо гнило.

От ГЕРБ обявиха, че цялата конституция те са я написали първи, а от ДПС споделиха, че им се е присънила същата, преди ГЕРБ да я напишат и Кирил Петков и Христо Иванов да се похвалят с нея, но нямало голямо значение, след като била за добруването на народа.

Какво очаквате от новата Конституция?

Избери отговор!
Край