Отчайваща, гротескна тъпота ще преобладава в България и през тази седмица

Mar 24, 2014     zhelyo     6613
БЪЛГАРИЯ, ДОКОЛКОТО ТОВА СЕГА ЗАСЛУЖАВА ИМЕТО БЪЛГАРИЯ - И тази седмица в страната ще преобладава онази енергична тъпота, акумулирана с години псевдосоциалистическа ментална нищета, предават синоптици от НИМХ към БАН.


Умствените дробове ще бъдат по-активни от средното за месеца, тъй като хубавото време е мотивирало нормалните хора малко да се разсеят и все пак егоцентрично да се насладят на живота, дарен ни от хаоса на Големия взрив, довел до получаването на красива планета с необходимите условия за развитие на цивилизация, която да изобрети бирата.


Купестата тъпота ще бъде разкъсвана от кратки моменти на логика, но те няма да бъдат достатъчни да размразят скованата от наивност, конспиративни теории, крайна идиотия и изненадващо необратима неграмотност територия на България.
Глупостта от Запад ще дойде със слаб циклон в по-ранните часове, но той бързо ще бъде изместен с контра-циклон от Североизток, окичен с изфабрикувани православност и славянственост, патешки патос и комплексирана агресия. 


Синоптици напомнят, че въпреки прекомерното количество, тъпотата у нас доста често е гарнирана с прелестни цици, което нерядко я прави по-поносима.


zhelyo

Смятате ли, че е демократично тъпота?

Избери отговор!
Край